25 juli 2024

123 Cadeau Plaza

De Beste Cadeau's van het Web!

De Gabor sandalen voor de zomer!

1 min gelezen

Wist jij dat je met Gabor sandalen goed voor de dag kunt komen? Deze schoenen zitten namelijk als gegoten! Ook ik was namelijk druk opzoek naar nieuwe schoenen voor de zomer. Als vrouw zijde kan je nooit genoeg schoenen in huis hebben. Mijn man heeft daarentegen maar twee paar waardoor ik hem voor gek verklaar. Je kan toch nooit zo weinig in huis hebben, stel dat er eentje kapot gaat?

Enfin, zo ben ik weer op het internet gaan zoeken naar nieuwe mode! Hierdoor terecht gekomen op de website van Van Bommel schoenmode. Dit bedrijf weet immers maar al te goed hoe dat kwaliteit moet zijn. Diverse paar schoenen welke ik hier heb gezien wilde ik bestellen. Echter heeft mijn man aangegeven dat ik niet teveel moet kopen aangezien ons huis verbouwd moet worden.

Ruime keuze

Zo ben ik de Gabor sandalen tegen gekomen. Deze zien er zeer netjes en stijlvol uit. Tevens zijn de kosten ook nog eens aan de lage kant! Dan kan ik toch wel stiekem even verder kijken voor een tweede paar. Ook tijdens de zomer moet je voldoende schoeisel in huis hebben.

Meer verhalen